Is Uw Auto Klaar Voor De Wintersport

Is uw auto klaar voor de wintersport?

Gaat u binnenkort op wintersportvakantie? Zorg er dan voor dat uw auto klaar is voor de wintersport. Check in dit artikel waar u op moeten letten als u op wintersport gaat met de auto!

Lees meer
Alloygator

De velgen van uw auto beschermen!

Heeft u net nieuwe velgen gekocht of vindt u het belangrijk om uw velgen goed te beschermen tegen onverwachte stoepranden? Overweeg dan eens om AlloyGators aan te schaffen. In dit artikel vertellen we u er meer over!

Lees meer
Winterbanden

Het is tijd voor winterbanden!

Nu de zomer weer voorbij is, is het alweer winter voordat we het weten. In oktober is het weer tijd om uw zomerbanden in te wisselen voor winterbanden We zien nog vaak genoeg dat er mensen zijn die met zomerbanden blijven rijden in de winter. Toch adviseren wij om winterbanden te gebruiken, niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor de overige verkeersgebruikers.

Lees meer
Bandenreparatie

Bandenreparatie

Het onderhoud van uw banden is van groot belang om uw banden in goede staat te houden. Om het optimale rendement uit uw banden te halen is het verstandig om uw banden regelmatig te laten onderhouden en zo snel mogelijk te repareren bij beschadigingen. Zorg er wel voor dat de inspectie en reparatie deskundig wordt uitgevoerd.

Lees meer
Velgen 3

Niet elke velg past op elke auto!

We merken dat mensen vaak denken dat elke velg op iedere auto geplaatst kan worden. Echter is dit niet het geval, in tegendeel zelfs! Er zijn een hoop factoren die meespelen bij het kiezen van de juiste velg. In dit artikel leggen we u graag uit waarom niet iedere velg op elke auto past. 

Lees meer
Runflatbanden Foto 1 3

Runflatbanden

Bent u al in het bezit van Runflatbanden? Deze banden zorgen ervoor dat u nog kunt doorrijden na een lekke band of klapband. Zo heeft u genoeg tijd om thuis te komen of naar de garage te gaan. In dit artikel zetten we graag de verschillende voordelen en eigenschappen op een rijtje!

Lees meer
Tpms

TPMS, wat is het en waarom is het verplicht?

De Europese Commissie heeft bepaald dat vanaf 1 november 2014 nieuwe personenauto’s in de EU moeten beschikken over het TMPS. We leggen in dit artikel uit wat het is, het belang van het TMPS en welke systemen er zijn. 

Lees meer
Uitlijning laten controleren

Uitlijning laten controleren

Het is tijd om uw uitlijning te laten controleren wanneer uw auto wat naar links of rechts trekt als u op een rechte weg even het stuur loslaat. Heeft u daar last van? Bandenservice Acht helpt u graag!

Lees meer
Aanhanger Bandenserviceacht

Aanhangers

Aanhangers, denk hierbij aan bagagewagens, paardentrailers, trailers voor boten of trailers voor oldtimers. Vele automobilisten trekken erop uit met verschillende aanhangers. Vaak worden de banden hiervan vergeten. In dit artikel willen we u er graag op attenderen hoe belangrijk de banden van uw aanhanger zijn. 

Lees meer
Banden Profiel

Caravan en campers

Wanneer is de laatste keer geweest dat u de banden van uw caravan of camper heeft laten controleren? In ons vorige artikel vertelde we al hoe belangrijk het is om de banden van uw aanhanger regelmatig te laten controleren. Dit geldt uiteraard ook voor de banden van uw caravan of camper. 

Lees meer