Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de reparatie van uw auto in Eindhoven? Bandenservice Acht kan u naast de specifieke bandenservice ook helpen met diverse reparaties om mankementen aan uw auto te verhelpen. Wij zorgen er snel en vakkundig voor dat u weer de weg op kan met uw auto. U bent van harte welkom in onze garage in Eindhoven voor alle reparaties.

Mogelijke reparaties

Er kunnen tal van problemen opspelen bij uw auto in Eindhoven die allemaal ongewenst zijn. Een snel herstel is vrijwel altijd gewenst en daarom kunt u bij Bandenservice Acht terecht voor diverse reparaties:

Kampt u met een probleem aan uw auto en wilt u weten of wij het kunnen herstellen? Neem dan gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Problemen voorkomen

Uiteraard wilt u liever zo veel mogelijk voorkomen dat er problemen ontstaan aan uw auto. Een reparatie voorkomen is niet alleen veiliger maar ook een stuk voordeliger. Naast de verplichte APK keuring kunt u daarom ook bij Bandenservice Acht in Eindhoven terecht voor een onderhoudsbeurt. Hierbij wordt uw auto op talloze punten gecontroleerd en worden alle cruciale onderdelen gecheckt op eventuele problemen. Met een onderhoudsbeurt kunt u voorkomen dat onderdelen stuk gaan en u voor een flinke reparatie komt te staan. Mocht er tijdens de onderhoudsbeurt iets naar voren komen kunnen we dit uiteraard direct voor u herstellen. Grotere reparaties zullen we altijd in overleg met u uitvoeren.

Optimale bandenservice

Een belangrijk onderdeel om (dure) reparaties te voorkomen is het verzorgen van de banden. Daarom profiteert u bij Bandenservice Acht van de optimale bandenservice. Wij kunnen u altijd voorzien van kwaliteitsbanden tegen scherpe prijzen. Of u nu uw banden tijdig wilt laten wisselen of twijfelt over de huidige staat van uw banden, wij zorgen dat alles in optimale staat verkeert en u geen last krijgt van grote reparaties. Ook voor de montage, uitlijning en het balanceren van de banden kunt u bij onze garage in Eindhoven terecht.

Reparatie van uw auto in Eindhoven?

Mankeert er iets aan uw auto en wilt u het zo snel mogelijk laten repareren? Kom dan naar Bandenservice Acht in Eindhoven voor een vakkundige en betrouwbare oplossing. Wij herstellen uw auto en checken alles indien gewenst direct op andere aankomende problemen. Zo bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare auto. Maak direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Auto reparatie Eindhoven

Openingsuren

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 12:00
Zo
gesloten
Et19 Banden8 262 Hdr 1

Bandenservice Acht
Het Schakelplein 1a
5651 Eindhoven

 

24u service

Problemen? Bel ons 24u service nummer 06-12496345.