Bent u op zoek naar de beste dealer in velgen in Eindhoven? Bandenservice Acht is een betrouwbaar verkooppunt van diverse velgen van de beste kwaliteit. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van auto’s en al hun onderdelen. Met nieuwe velgen maakt u uw auto niet alleen aantrekkelijker, maar kunt u ook het totale gewicht verminderen. Dat betekent mooier én zuiniger! Wij hebben een ruim assortiment velgen in Eindhoven zodat u altijd de beste keuze kunt maken voor uw auto. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Kom dan gerust eens langs in onze garage of neem een kijkje op onze webshop.

Velg Eindhoven

Velgen specialist in Eindhoven

Bij Bandenservice Acht in Eindhoven maakt u kennis met de ware specialist op het gebied van velgen. Iedereen die zijn auto liefheeft, kiest voor mooie velgen die het design van een auto helemaal afmaken. Wij zijn de juiste specialist in velgen in Eindhoven. Velgen zijn onze passie, net als de banden voor uw auto. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de beste keuze voor uw auto en staan dan ook elke werkdag klaar voor een professioneel en persoonlijk advies. U bent dan ook altijd welkom om onze garage binnen te lopen, of plan een afspraak met ons in zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.

Wij weten wat de beste keuze is voor u

Bekijk ons gehele assortiment aan velgen in Eindhoven in onze garage of gebruik de handige tool op onze webshop om erachter te komen welke velgen u nodig heeft. Niet elke velg past op elke auto, de maat van het wiel moet geschikt zijn voor het model auto, het aantal bevestigingspunten moet kloppen en de velgen mogen niet te ver naar binnen of naar buiten vallen. Ook zijn er velgen meer geschikt voor de zomer of de winter. Wij kunnen u daar uitgebreid over informeren. Bent u zelf niet thuis in de velgen? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onze specialisten weten wat de beste keuze is aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Bekijk onze velgen in Eindhoven

Velgen zijn bepalend voor een auto. Niet alleen het uiterlijk doet ertoe, maar ook de kwaliteit van de velgen. U heeft namelijk het meeste rijplezier en -comfort als u kiest voor de best mogelijk velgen van Bandenservice Acht. We bieden u in Eindhoven een ruim assortiment aan en waarborgen ook de kwaliteit van uw velgen. Wij zijn van vele markten thuis, dus u bent bij ons verzekerd van de best mogelijke dienstverlening. Tijdens de APK letten we ook altijd goed op de staat en kwaliteit van uw velgen, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Velgen Eindhoven

Kies voor velgen in Eindhoven

Is het tijd voor nieuwe velgen op uw auto? Onze specialisten denken graag met u mee en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden voor u. Met jarenlange ervaring op zak weten we precies wat de beste keuze is in elke situatie. We bieden u scherpe marktprijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en duurzaamheid van uw velgen. Neem gerust contact met ons op, of vraag een offerte aan op onze website. Rijd veilig en verzorgd met de mooiste velgen van Bandenservice Acht.

Openingsuren

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 12:00
Zo
gesloten
Et19 Banden8 262 Hdr 1

Bandenservice Acht
Het Schakelplein 1a
5651 Eindhoven

 

24u service

Problemen? Bel ons 24u service nummer 06-12496345.