Winterbanden 2

Wees op tijd met uw winterbanden

De zomer is officieel voorbij en dus maken we ons weer klaar voor de aankomende winter. Daarom is het alweer bijna tijd om uw zomerbanden in te wisselen voor veilige winterbanden. Ook al doet het weer het niet vermoeden, ook in Nederland zijn winterbanden een stuk beter voor uw eigen veiligheid en die van andere verkeersgebruikers.

Lees meer
Usa 2651281 1280

Controle van caravanbanden en camperbanden

Nu de vakantie eraan komt, halen veel mensen hun caravans en campers uit de garage om op reis te gaan. Dat is een heerlijk gevoel, maar let u ook op de staat van uw caravan- en camperbanden? Het is belangrijk om de banden regelmatig te laten controleren, zodat u zonder problemen de weg op kunt. 

Lees meer
zomerbanden

Tijd voor zomerbanden!

Nu de winter voorbij is en het zonnetje is vaker tevoorschijn komt, is het weer tijd om uw winterbanden in te wisselen voor zomerbanden. We zien vaak dat mensen te lang blijven rijden met hun winterbanden waardoor er schade aan uw banden ontstaat. Wij adviseren omin deze tijd van het jaar zomerbanden te gebruiken voor zowel uw eigen veiligheid als de veiligheid van andere verkeersgebruikers.

Lees meer
Is Uw Auto Klaar Voor De Wintersport

Is uw auto klaar voor de wintersport?

Gaat u binnenkort op wintersportvakantie? Zorg er dan voor dat uw auto klaar is voor de wintersport. Check in dit artikel waar u op moeten letten als u op wintersport gaat met de auto!

Lees meer
Alloygator

De velgen van uw auto beschermen!

Heeft u net nieuwe velgen gekocht of vindt u het belangrijk om uw velgen goed te beschermen tegen onverwachte stoepranden? Overweeg dan eens om AlloyGators aan te schaffen. In dit artikel vertellen we u er meer over!

Lees meer
Winterbanden

Het is tijd voor winterbanden!

Nu de zomer weer voorbij is, is het alweer winter voordat we het weten. In oktober is het weer tijd om uw zomerbanden in te wisselen voor winterbanden We zien nog vaak genoeg dat er mensen zijn die met zomerbanden blijven rijden in de winter. Toch adviseren wij om winterbanden te gebruiken, niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor de overige verkeersgebruikers.

Lees meer
Bandenreparatie

Bandenreparatie

Het onderhoud van uw banden is van groot belang om uw banden in goede staat te houden. Om het optimale rendement uit uw banden te halen is het verstandig om uw banden regelmatig te laten onderhouden en zo snel mogelijk te repareren bij beschadigingen. Zorg er wel voor dat de inspectie en reparatie deskundig wordt uitgevoerd.

Lees meer
Velgen 3

Niet elke velg past op elke auto!

We merken dat mensen vaak denken dat elke velg op iedere auto geplaatst kan worden. Echter is dit niet het geval, in tegendeel zelfs! Er zijn een hoop factoren die meespelen bij het kiezen van de juiste velg. In dit artikel leggen we u graag uit waarom niet iedere velg op elke auto past. 

Lees meer
Runflatbanden Foto 1 3

Runflatbanden

Bent u al in het bezit van Runflatbanden? Deze banden zorgen ervoor dat u nog kunt doorrijden na een lekke band of klapband. Zo heeft u genoeg tijd om thuis te komen of naar de garage te gaan. In dit artikel zetten we graag de verschillende voordelen en eigenschappen op een rijtje!

Lees meer
Tpms

TPMS, wat is het en waarom is het verplicht?

De Europese Commissie heeft bepaald dat vanaf 1 november 2014 nieuwe personenauto’s in de EU moeten beschikken over het TMPS. We leggen in dit artikel uit wat het is, het belang van het TMPS en welke systemen er zijn. 

Lees meer