Bandenservice Acht is dé plek voor uw autobanden in Eindhoven. Hier zijn we al jarenlang gespecialiseerd in autobanden en kunnen we u altijd een professioneel en betrouwbaar advies bieden. Wij hebben autobanden van uitstekende kwaliteit voor elk model auto en voor in elk seizoen. Bent u benieuwd of uw autobanden toe zijn aan vervanging? Dan voeren wij een grondige bandencheck uit om te kijken of het vervangen noodzakelijk is. Wij helpen u graag aan de autobanden die het beste zijn voor uw auto, rijstijl en natuurlijk persoonlijke wensen. Kom vooral eens langs in onze garage of bestel uw autobanden vanuit huis via onze webshop.

Ga voor de hoogste kwaliteit

Als het om autobanden in Eindhoven gaat, zijn wij in de markt onderscheidend in kwaliteit en kwantiteit. Bij veel vakbedrijven zijn de autobanden een zijdelingse prioriteit, maar bij ons voeren uw autobanden de boventoon. Wij zijn begaan met de kwaliteit van uw autobanden en dat is onlosmakelijk verbonden met uw veiligheid op de weg. Zolang uw auto niet is voorzien van kwalitatief goede autobanden, kan dat ernstige gevolgen hebben. En dat vinden wij onnodig. Ga daarom voor autobanden van de hoogste kwaliteit, en laat deze geregeld controleren bij ons in Eindhoven. 

Autobanden Eindhoven

De autobanden specialist in Eindhoven

Wij zijn de ware specialisten op het gebied van autobanden in Eindhoven. Naast de hoogwaardige kwaliteit wil het oog ook wat. Daarom heeft u bij ons altijd een ruimte keuze aan autobanden en velgen met het beste design. Heeft u geen verstand van autobanden en vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij vertellen u alles wat u moet weten en kunnen u altijd uitgebreid adviseren over de optimale keuze voor u en uw auto. Uiteraard zorgen wij dat de nieuwe autobanden nauwkeurig worden gemonteerd en dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Autoband Eindhoven

We vertellen u alles over autobanden in Eindhoven

Bij Bandenservice Acht bent u verzekerd van een complete service. Na het monteren van uw nieuwe autobanden voeren wij altijd een controle uit om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt. Een professionele montage zorgt voor een goede wegligging en minder verbruik. Zo kunt u veilig en comfortabel duizenden kilometers rijden op uw nieuwe autobanden. Houd uw auto in perfecte conditie dankzij onze autobanden in Eindhoven. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Plan dan een afspraak in met onze specialisten in de garage of vraag vrijblijvend een offerte aan op de website.

Ons assortiment autobanden in Eindhoven

Bent u op zoek naar autobanden in Eindhoven en omgeving? Wij beschikken over een ruim assortiment autobanden. U kunt bij ons terecht voor de bekendere merken en daarnaast zijn we aangesloten bij Eurotyre, uw garantie bij pech op de weg. Niet alleen voor auto’s bieden wij banden aan, we zijn dus breed georiënteerd en toch heel specifiek in onze kennis en de advisering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment, onze service en uw mogelijkheden. De koffie of thee staat voor u klaar in de garage van Bandenservice Acht!

Openingsuren

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 12:00
Zo
gesloten
Et19 Banden8 262 Hdr 1

Bandenservice Acht
Het Schakelplein 1a
5651 Eindhoven

 

24u service

Problemen? Bel ons 24u service nummer 06-12496345.