Moet uw auto binnenkort voor een APK keuring naar een garage in Eindhoven maar wilt u niet te veel betalen voor deze verplichte keuring? Bandenservice Acht biedt u de mogelijkheid om uw auto volledig te laten keuren tegen een voordelig tarief. Dan zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kan en uw auto voldoet aan alle eisen. Voor een APK keuring kunt u altijd langskomen bij onze garage in Eindhoven. Maak snel een afspraak voor uw goedkope APK keuring in Eindhoven!

Verplichte keuring

Wij regelen jouw goedkope APK in Eindhoven. De APK keuring is een verplicht onderdeel voor iedere auto die regelmatig uitgevoerd moet worden. De leeftijd van uw auto bepaalt hoe vaak de keuring noodzakelijk is. Vanaf drie tot vier jaar oud start de verplichting tot keuring, die voor benzineauto’s dan nog tweejaarlijks is. Vanaf het moment dat uw auto acht jaar of ouder is moet de APK keuring jaarlijks uitgevoerd worden. Zonder gekeurde auto mag u de weg niet op vanwege de veiligheidsrisico’s. U bent daarnaast verplicht bij mankementen de auto te laten repareren om aan de eisen te voldoen, mits u de auto nog wilt gebruiken uiteraard. Uw goedkope APK keuring geregeld in Eindhoven, dat is wat wij doen.

Controleonderdelen

Onze goedkope APK in Eindhoven bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor moeten zorgen dat de auto veilig is, maar ook goed geregistreerd en geen onnodige uitstoot veroorzaakt. De auto wordt gecheckt op de volgende onderdelen:

Verkeersveiligheid (o.a.):

 • Wielophanging
 • Banden
 • Verlichting
 • Schokdempers
 • Remmen
 • Airbags
 • Carrosserie

Registratie

 • Kilometerstand
 • Voertuigbewijs
 • Identificatienummer

Milieu

 • Uitstoot van uitlaatgassen
 • Overmatige lekkage van vloeistoffen

Wanneer deze onderdelen allemaal aan de eisen voldoen is uw auto weer voor de komende periode goedgekeurd dankzij onze goedkope APK keuring in Eindhoven.

Complete service

Met een goedgekeurde auto kunt u met een vertrouwd gevoel de weg weer op en voldoet u aan alle verplichtingen. Een APK keuring is echter wel een momentopname, wat wil zeggen dat er in de tussentijd ook nog ongewenste problemen op kunnen treden. Om dat te voorkomen kunt u bij Bandenservice Acht in Eindhoven profiteren van een complete service. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor groot onderhoud, of specifieke services zoals het verversen van de olie, het uitlijnen van uw auto, het vervangen van de remschijven of uitlaat of natuurlijk het wisselen van uw banden. Wij zorgen ervoor dat uw auto in topconditie is. Kom vooral langs in onze garage voor een goedkope APK in Eindhoven!

Goedkope APK keuring in Eindhoven plannen?

Wilt u graag een APK keuring inplannen om op tijd te voldoen aan alle verplichtingen? U kunt uw auto al laten keuren voor € 29,50! Maak dus direct een afspraak, dan voeren wij de keuring zorgvuldig uit bij ons in Eindhoven. Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

APK keuring Eindhoven

Openingsuren

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 12:00
Zo
gesloten
Et19 Banden8 262 Hdr 1

Bandenservice Acht
Het Schakelplein 1a
5651 Eindhoven

 

24u service

Problemen? Bel ons 24u service nummer 06-12496345.