Bandenservice Acht is uw vertrouwde autogarage waar we verschillende services aanbieden om uw auto in topconditie te houden. Eén van onze specialiteiten is onze professionele airco service in Eindhoven. Een goed functionerende airconditioning in uw auto is niet alleen belangrijk voor uw comfort tijdens warme zomerdagen, maar het speelt ook een cruciale rol in uw veiligheid en het behoud van uw voertuig. Een airco die niet naar behoren werkt, kan bijvoorbeeld een negatieve invloed hebben op de luchtkwaliteit in de auto, wat kan leiden tot een verminderde concentratie en vermoeidheid tijdens het rijden. Dankzij onze service in Eindhoven zorgen wij ervoor dat u weer koel en veilig de weg op kunt.

Airco Service Eindhoven

Airco service bij Bandenservice Acht Eindhoven
Bij Bandenservice Acht begrijpen we het belang van een goed functionerende airconditioning in uw auto. Onze professionele monteurs zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur en hebben de uitgebreide expertise om uw airco in topconditie te houden. Zoals eerdergenoemd, is het van essentieel belang om regelmatig uw airconditioningsysteem te laten controleren, ongeacht het type voertuig dat u rijdt. Wij raden aan om deze minstens één keer per jaar te laten vullen in Eindhoven. De beste tijd voor een controle is in het vroege voorjaar, voordat het echt warm wordt. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw airconditioning optimaal presteert zodra de zomer aanbreekt. Uiteraard bent u ook van harte welkom om op elk ander moment van het jaar langs te komen voor een uitgebreide onderhoudsbeurt in Eindhoven!

Wat gebeurt er tijdens een airco service?
Bij Bandenservice Acht nemen we graag al uw zorgen uit handen. Onze professionele monteurs lopen alles netjes voor u na en controleren grondig de volgende belangrijke aspecten:

 

 1. De dichtheid van het systeem: We controleren op eventuele lekkages in het airco-systeem, omdat zelfs kleine lekkages de prestaties van de airconditioning kunnen beïnvloeden en het koelmiddelverlies kunnen veroorzaken.
   
 2. De uitblaas-temperatuur in de auto: We meten de temperatuur van de koele lucht die uit de airco komt, om er zeker van te zijn dat uw airconditioning goed koelt zoals het hoort.
   
 3. De V-snaarspanning van de compressoraandrijving: De juiste spanning van de V-snaar is van cruciaal belang voor een goede werking van de airconditioningcompressor. We controleren dit nauwkeurig om mogelijke problemen te voorkomen.
   
 4. De uiterlijke conditie van de hoofdcomponenten: We inspecteren de belangrijkste onderdelen van het airco-systeem, zoals de compressor, condensor en ventilator, om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en goed functioneren.

De voordelen van airco onderhoud

 • Een regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw airconditioning frisse lucht levert, vrij van stof, schimmel en bacteriën, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën;
 • Een goed werkende airco zorgt voor een comfortabele rijervaring, ongeacht de buitentemperatuur;
 • Een goed functionerende airco draagt bij aan een helder zicht en alertheid tijdens het rijden, wat de veiligheid op de weg bevordert;
 • Behoud van waarde: Door regelmatig onderhoud blijft uw airco in goede staat, wat de algehele waarde van uw auto behoudt.

Ga veilig de weg op Eindhoven

Onze missie is om ervoor te zorgen dat uw airconditioning optimaal blijft werken en dat u tijdens het rijden altijd kunt genieten van een aangename en verfrissende lucht in uw auto. Bij Bandenservice Acht staan we altijd klaar om uw auto grondig te controleren en eventuele problemen vakkundig op te lossen. Wacht niet tot de hitte toeslaat, laat uw airconditioningsysteem nu controleren! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of kom langs om uw airco te vullen in Eindhoven, zodat u zorgeloos en koel kunt blijven rijden in alle seizoenen.

Airco vullen Eindhoven

Openingsuren

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 12:00
Zo
gesloten
Et19 Banden8 262 Hdr 1

Bandenservice Acht
Het Schakelplein 1a
5651 Eindhoven

 

24u service

Problemen? Bel ons 24u service nummer 06-12496345.