Om ervoor te zorgen dat de auto het hele jaar door veilig de weg op kan is het naast de verplichte APK keuring belangrijk om ook regelmatig onderhoud te plegen. Hiermee voorkomt u ongewenste problemen en houdt u de auto in optimale staat. Wij kunnen uw auto een complete onderhoudsbeurt geven.

Waarom een onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint de kans dat u onverwachts met problemen langs de kant komt te staan. Bij de verplichte APK keuring wordt weliswaar gekeken naar eventuele gebreken, maar dit is een momentopname waarbij alleen de verplichte onderdelen worden gecheckt. Een onderhoudsbeurt inspecteert uw auto op relevante punten en zorgt dat u veilig kunt blijven rijden.

Onderdelen onderhoudsbeurt

  • Basischeck van cruciale onderdelen als olie, oliefilter, remmen, banden, uitlaat, remvloeistof en ruitenwissers.
  • Mogelijk aanvullend onderhoud aan o.a. bougie, brandstoffilter, luchtfilter, distributieriem en interieurfilter.
  • Checklist op basis van specifieke voorschriften van autofabrikant.

We checken tijdens de onderhoudsbeurt welke aanvullende werkzaamheden nodig zijn om de auto volledig in orde te maken. Eventuele reparaties worden in overleg gedaan.

Betrouwbaar rijden

Met het uitvoeren van een jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van de autofabrikant verzekert u zich van een betrouwbare en veilige auto. Alle aspecten die van invloed zijn op de betrouwbaarheid van uw auto worden immers grondig gecheckt. Bovendien hangt het uitvoeren van onderhoud ook samen met behouden van de fabrieksgarantie van uw auto.

Een prijs weten voor het onderhoud van uw auto?

In onze bandencentrale krijgt u deskundig advies over het onderhoud van uw auto. Vraag online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Openingsuren

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 12:00
Zo
gesloten
Et19 Banden8 262 Hdr 1

Bandenservice Acht
Het Schakelplein 1a
5651 Eindhoven

 

24u service

Problemen? Bel ons 24u service nummer 06-12496345.