Heeft u net nieuwe velgen gekocht of vindt u het belangrijk om uw velgen goed te beschermen tegen onverwachte stoepranden? Overweeg dan eens om AlloyGators aan te schaffen. In dit artikel vertellen we u er meer over!

AlloyGator
Een AlloyGator is een harde nylon ring die op de velg wordt geplaatst. Doordat deze op de velg wordt geplaatst, beschermt de AlloyGator de velgen tegen beschadigingen. De AlloyGator voldoet aan de strengste veiligheidsnormen in de wereld. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden komt deze ring niet los.

Opvallend of onopvallend
U kunt ervoor kiezen om de AlloyGator onopvallend te laten. Dan kunt u voor een grijze of zwarte AlloyGator kiezen. Maar het is ook heel mooi om de AlloyGator juist wel te laten opvallen. Ga bijvoorbeeld voor een kleur, zoals fel groen of fel geel. Dit kan net het extraatje geven aan uw auto. Wij vinden het erg mooi!

De installatie van de AlloyGator
Het installeren van de AlloyGators duurt ongeveer een uurtje en kunt u eenvoudig zelf doen indien u in het bezit bent van een goede krik, een bandenpomp, een drukmeter, een goede kniptang en een goede kunststof hamer. We leveren bij de AlloyGator een duidelijke handleiding waar u zelf mee aan de slag kunt. Wilt u dit liever niet zelf doen, maar aan een professional overlaten? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen!

De maten van de AlloyGator
De standaard AlloyGators worden geleverd in een set van vier, geschikt voor wielen van 13 tot en met 21 inch. Het maximum gewicht van de auto mag 3.000 kg bedragen. Daarnaast hebben we ook de AlloyGator Exclusive. Dit model is geschikt voor wielen van 12 tot en met 24 inch. Tevens heeft deze een iets andere vorm. Ze zijn rond in plaats van hoekig.

Vragen over de AlloyGator
Heeft u nog vragen over de AlloyGator? Neem dan een kijkje op de officiële website van AlloyGator. Mocht u dan nog behoefte hebben aan meer informatie of wilt u een afspraak maken om de AlloyGators te installeren? Neem dan gerust even contact op!

Alloygator